Hair

Knippen

Iedereen is anders en elk individu is uniek, maar waarom zou je meer moeten betalen voor dezelfde behandeling dan een ander? Als één van de eerste salons in Nederland hanteren wij daarom dezelfde prijzen voor vrouwen èn mannen. Bij het knippen maken we gebruik van speciale Japanse scharen. En je behandeling is altijd inclusief wassen en föhnen. Klik op onderstaande button voor de prijslijst.

Styling en haarverzorging

Je haar alleen laten wassen en föhnen? Natuurlijk kan dat! De shampoos van Aveda zijn mild, voedend en verkwikkend. En de kleine hoofdmassage zorgt ervoor dat je wereld even helemaal tot rust komt. Klik op onderstaande button voor de prijslijst.

Kleuren

Om samen met jou tot de meest optimale kleurbehandeling te komen, nemen we alle tijd. Welke tint past het beste bij je gezicht? Welke uitstraling geeft je een natuurlijk en zelfverzekerd gevoel? Ben je helemaal happy met je huidige stijl, wil je een subtiel accent aanbrengen of ben je toe aan een complete transformatie?

Voor welke kleuring, highlights of lowlights je ook gaat, in alle haarkleuren van Aveda zit babassu: een zeer heilzame, organische olie van noten verzameld door vrouwen in Maranhao, Brazilië. Met het gebruik van deze olie steunen wij de lokale gemeenschap en helpen we de complexe ecosystemen van het regenwoud te beschermen. Klik op onderstaande button voor de prijslijst.

Baardverzorging

Lang of kort, klassiek, hip of héél apart, een goed verzorgde baard maakt de man! Onze gespecialiseerde, zeer ervaren barbier weet dit als geen ander. Knippen, trimmen, modelleren, scheren: vertel hem wat je wilt of laat je adviseren. Klik op onderstaande button voor de prijslijst.